На Житомирщині з військової частини вкрали зброю

На Житомирщині з військової частини вкрали зброю

Укрінформ
Військова прокуратура Центрального регіону здійснює процесуальне керівництво у розслідуванні викрадення зброї з військової частини на Житомирщині.

Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

«У ніч на 20 вересня 2018 року після проведення навчальних стрільб у окремій розвідувальній роті однієї з мотострілецьких бригад, дислокованих у м. Новоград-Волинський, викрадено групою невстановлених осіб зброю і боєприпаси, а саме: 5 пістолетів, 5 одиниць автоматів АКС-74», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 20.09.2018 військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Кіровоградщині поліція зі зброєю вигнала з поля 27 рейдерів

На місці працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку.

До проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники УСБУ в Житомирській області.

Фото: arsenalsovietarmy.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-