Суд відмовився відсторонити мера Ужгорода

Суд відмовився відсторонити мера Ужгорода

Укрінформ
Слідчий суддя відмовив у відстороненні мера Ужгорода Богдана Андріїва від здійснення посадових обов’язків. Сьогодні з приводу цього в Ужгородському міськрайонному суді відбувалося судове засідання.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила Надія Гейруш, прес-секретар Ужгородського міськрайонного суду.

"Слідчий суддя відмовив у відстороненні мера Ужгорода Богдана Андріїва від здійснення посадових обов’язків. В судовому засіданні прокурором не було доведено, що підозрюваний, перебуваючи на посаді Ужгородського міського голови, може знищити докази кримінального правопорушення та здійснити незаконний вплив на свідків злочину", - розповіла Гейруш.

За її словами, клопотання щодо усунення від виконання службових обов'язків меру Ужгорода вручили 29 серпня. Прокуратура інкримінує меру Ужгорода, як співучаснику, розтрату бюджетних коштів під час реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо".

Читайте також: Врятувати набережну: мер Ужгорода зустрівся з активістами, але діалогу не вийшло

Два тижні тому в Ужгороді суд за даним кримінальним провадженням постановив взяти Богдана Андріїва під варту. Із зали суду мер вийшов під заставу в 440 тис. грн. Зі сторони захисту планують подавати апеляцію. Втім, дату її розгляду суд поки не призначив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-