Півціни на тролейбус: дніпровські школярі отримають пільги на проїзд

Півціни на тролейбус: дніпровські школярі отримають пільги на проїзд

Укрінформ
Дніпровські школярі зможуть їздити у трамваях і тролейбусах за половину вартості, тобто за 2 грн, а в приватних маршрутних таксі - з 25-відсотковою знижкою.

Рішення щодо сприятливого проїзду в міському транспорті школярів прийнято на 35-й сесії міської ради Дніпра у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я вніс проект рішення про пільговий проїзд для дітей. Для школярів у муніципальному електротранспорті знижка 50%, у маршрутних таксі – 25%. Останнє – це та пільга, яку скасував Кабмін, та коштом міського бюджету ми її повертаємо дітям. Наші діти їздитимуть за півціни у електротранспорті та з 25-відсотковою знижкою – у приватних перевізників», – зазначив міський голова Дніпра Борис Філатов.

Щоб платити за проїзд менше, школярам слід мати при собі учнівський квиток. Користуватися пільгою діти зможуть з вересня до травня. Водночас знижки не діятимуть під час канікул і вихідних.

Читайте також: У Дніпрі з вікна випав першокласник, якого зачинили в кабінеті

У міськраді уточнили, що раніше пільга на проїзд у електротранспорті 50% діяла лише за умови придбання проїзного абонементу для учня, нині вона стосується разової поїздки.

7 лютого Кабінет міністрів України скасував 25% знижку на проїзд для дітей до 14 років в громадському транспорті (маршрутках), міська рада Дніпра нині її повернула коштом місцевого бюджету.

У міськраді додали, що проїзні квитки, де буде врахована пільгова вартість проїзду, надрукують найближчим часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-