У Чернівцях поліцейське авто збило на смерть пішохода

У Чернівцях поліцейське авто збило на смерть пішохода

Фото
Укрінформ
У Чернівцях автомобіль патрульної поліції під час нічного патрулювання збив на смерть пішохода.

Про це на сторінці у Facebook повідомляє поліція області.

«На місці ДТП встановлено, що за кермом службового автомобіля Mitsubishi Outlander перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент автопригоди екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги», – йдеться у повідомленні поліції.

Як повідомив у Facebook заступник прокурора Чернівецької області Олег Пелепюк, відомості про смертельну ДТП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато досудове розслідування. 

«Прокуратурою Чернівецької області сьогодні вночі невідкладно внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ст. 286 ч. 2 КК України за фактом дорожньо-транспортної події за участі екіпажу Управління патрульної поліції, що спричинила смерть потерпілого», – написав він.

За словами заступника прокурора, автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено. Патрульних поліцейських з місця події одразу освідчили на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння. За попередніми результатами такого стану не виявлено, всі тести негативні, наголосив Пелепюк.

Читайте також: На Сумщині працівники сервіс-центрів МВС “торгували” водійськими правами

Досудове розслідування здійснюють слідчі управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

«Хід розслідування взято на контроль», – додав заступник прокурора області.

Він також звернувся до всіх, хто став очевидцем події чи кому відомі будь-які обставини аварії, повідомляти у прокуратуру області чи йому особисто.

Фото: facebook.com/policebukovyna

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-