У Чернігові проходить форум освітян-новаторів

У Чернігові проходить форум освітян-новаторів

Укрінформ
У Чернігові сьогодні, 15 вересня, проходить Перший інноваційний освітній форум, присвячений темі Нової української школи (НУШ).

Про це на прес-конференції, що передувала заходу, розповіла його організатор, викладач Національного університету "Чернігівський колегіум імені Т. Г. Шевченка", депутат Чернігівської міської ради Наталія Хольченкова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сподіваюся, що форум стане традиційним і кожен матиме свою тему, свій напрям. Тема першого інноваційного форуму - це "Нова українська школа: перспективи та виклики", - зазначила вона.

Читайте також: Вчителька історії з ПАР провела у Києві відкритий урок з протидії расизму

За словами Хольченкової, даний захід - це платформа для небайдужих освітян, які прагнуть змін, готові і бажають втілювати нові технології в освітній процес. Таких в Україні дуже багато і тому на форум приїхало 400 чоловік з 10 областей України. Щоправда, реєструвалося аж 600 осіб, проте організатори вирішили зупинитися на меншій цифрі з огляду на наявні потужності.

"Ми бачимо, що освітяни прагнуть змін і тема інноваційних технологій в освітньому процесі дуже актуальна", - зауважила Хольченкова.

Її колега-організатор, учителька математики та інформатики Чернігівської СЗОШ №2 Оксана Коваленко додала, що програма форуму буде дуже насиченою і складатиметься з обговорення НУШ, ознайомлення зі змінами, які несе новий і вже прийнятий закон "Про освіту" та різноманітних і цікавих майстер-класів. Проводити останні будуть науковці з Києва та Чернігова.

Освітній форум проходить на базі Національного університету "Чернігівський колегіум ім. Т.Г. Шевченка" і триватиме один день.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-