На Дніпропетровщині 12 педагогів та медиків отримали ключі від квартир

На Дніпропетровщині 12 педагогів та медиків отримали ключі від квартир

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині 12 родин вчителів, вихователів, лікарів та медсестер Вербуватівки вселилися у нові квартири. Двоповерхівку для молодих фахівців села осучаснила Дніпропетровська облдержадміністрація.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Відроджувати село, підіймати економіку – справа молодих. Людина тоді відчуває себе у комфорті, коли поруч рідні, є затишне житло й улюблена робота. Облаштовуємо затишні оселі для молодих фахівців в різних куточках області. У Вербуватівці реконструювали двоповерхівку. Ключі від сучасних квартир отримали 12 місцевих педагогів та медиків», – зазначив Резніченко.

12 педагогів та медиків Вербуватівки отримали ключі від нових квартир / Фото: adm.dp.gov.ua

Нині сучасний світлий затишний будинок – прикраса села Вербуватівка. Він «з’явився» замість занедбаної споруди радянських часів. Трохи більше ніж за рік її привела до ладу Дніпропетровська облдержадміністрація.

Як зазначив голова Варварівської ОТГ Віктор Чепурний, нове житло стало справжнім подарунком для мешканців громади.

«Для нашої громади вкрай важливо, щоб у нас залишалися молоді працівники соціальної сфери. А для цього у них має бути житло. Це перший такий проект на моїй пам’яті. Звичайно, власними силами ми б ніколи не змогли його реалізувати. Тож дуже вдячні Дніпропетровській облдержадміністрації за виділені кошти», – додав він.

Читайте також: Уряд змінив умови надання субвенції на житло дітям-сиротам

У будинку – по чотири одно-, дво- та трикімнатні квартири. В кожній – сучасний ремонт. Індивідуальна система опалення. Вже є вся необхідна сантехніка, під стелею – люстри, у кухнях – плити і навіть столики зі стільцями. Все – під ключ. На території – просторий дитячий майданчик із гойдалками, пісочницею та бесідкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-