У Дніпрі таки відбулася презентація книги блогера Валерія Ананьєва

У Дніпрі таки відбулася презентація книги блогера Валерія Ананьєва

Укрінформ
У Дніпрі у середу ввечері провели презентацію дебютної книги затриманого днями поліцією, а потім випущеного під поручительство, військового блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

Захід відбувся у лекційній залі Центральної міської бібліотеки на два дні пізніше запланованого, передає "Радіо Свобода".

Зустріч відбулась у форматі «питання – відповідь». На неї зібралось більше двохсот дніпрян – колишні бійці, волонтери, громадські активісти, читачі.

За словами Валерія Ананьєва, презентована ним книга «Сліди на дорозі», яка в художній формі розповідає про пережиті ним події у зоні бойових дій на Донбасі, писалась кілька років.

«Я не читав нічого з того, що пов’язане з війною. Але є художні твори, які вплинули на написання книги, які мене чіпляють. Найбільше вплинули «Пікнік на узбіччі» Стругацьких і «Солярис» Лема. Деякі речі, які мене вразили, як були подані, я намагався привнести в текст. Вже місяць книга в продажу і її прочитало близько п’яти тисяч людей. Люди пишуть мені листи, це листи дуже щирі, пишуть мені про емоції, які вони відчували, читаючи. Це для мене найбільший комплімент», – розповів автор.

Читайте також: Презентацію книги затриманого блогера перенесли на завтра

Ця зустріч екс-бійця з читачами у Дніпрі відбулась без ексцесів і завершилася автограф-сесією.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок ввечері у Дніпрі перед презентацією власної книги «Сліди на дорозі» поліція затримала відомого блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

Читайте також: У Дніпрі перед презентацією книги поліція затримала відомого блогера

У поліції пояснили, що Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за частиною 2 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Інцидент стався у січні 2016 року, йдеться про побиття людини. За ухвалою суду Ананьєв був затриманий та доставлений у відділення поліції м. Новомосковська.

Читайте також: Поліція Дніпропетровщини пояснила затримання блогера

У вівторок Ананьєва взяв на поруки народний депутат Андрій Денисенко. Відбулося примирення сторін без розгляду справи. Звинувачення знято.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-