На Хмельниччині жінку з немовлям у візочку збили на пішоходному переході

На Хмельниччині жінку з немовлям у візочку збили на пішоходному переході

Укрінформ
У Славуті на Хмельниччині нетверезий водій на Renault врізався в автомобіль Peugeot, який пропускав пішоходів на нерегульованому переході. Від поштовху Peugeot збив жінку з немовлям у візочку.

Постраждалу госпіталізували у важкому стані, дитина не постраждала, повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"Аварія сталася вчора, 11 вересня, близько 18:24 години в м. Славута по вул. Козацькій. За попередніми даними, 54-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Renault Master, не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з автомобілем Peugeot Partner під керуванням 69-річного місцевого жителя, який зупинився перед пішохідним переходом, пропускаючи пішоходів. Внаслідок зіткнення автомобіль Peugeot в некерованому стані наїхав на 35-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу з немовлям у дитячому візку", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, в результаті ДТП жінка отримала численні травми й у важкому стані була госпіталізована до реанімаційного відділення Славутської центральної районної лікарні. Дитина тілесних ушкоджень не отримала. Водія Peugeot також госпіталізували до лікарні. 

Водій Renault травм не отримав, проте результат медичного огляду показав, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння, доза алкоголю в крові становила 0,6 проміле (допустима норма — 0,2 проміле). 

Читайте також: На Харківщині електричка зіткнулася з товарняком, четверо постраждалих

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Працівники поліції з’ясовують усі обставини ДТП.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-