На Харківщині електричка зіткнулася з товарняком, четверо постраждалих

На Харківщині електричка зіткнулася з товарняком, четверо постраждалих

Фото
Укрінформ
У Красноградському районі вночі сталося зіткнення приміського потягу із товарними вагонами, постраждали три пасажири та один працівник залізниці. 

Про це повідомляє поліція Харківської області.

"12 вересня близько 01-00 до Красноградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні «Зачепилівка-Красноград» біля села Степове сталося зіткнення пасажирського потягу сполученням «Дніпро-Красноград» із вантажними вагонами. Внаслідок події чотири вагони з дев’яти зійшли з колії та перекинулися", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що двоє 64-річних та один 68-річний пасажири приміського потягу із забоями тулуба і саднами, а також  42-річний працівник залізниці із переломом кінцівки звернулися за медичною допомогою до місцевої лікарні. Стан здоров’я потерпілих задовільний, після надання медичної допомоги вони були відпущені. Всього у потязі «Дніпро-Красноград» знаходилось 19 осіб, з них 14 пасажирів та 5 членів поїзної бригади.

На даній ділянці залізничного перегону рух перекритий, проводятся роботи щодо ліквідації наслідків вказаної аварії. На місці працюють працівники Красноградського відділу поліції.

Читайте також: Винуватцю смертельної ДТП у Києві оголосили підозру

Як повідомив начальник Красноградського ВП Олексій Стрілець, інформація за вказаним фактом внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального Кодексу України. Слідчі дії тривають.

Фото: hk.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-