Мер Дніпра “заборонив” конфлікт інтересів у міськраді

Мер Дніпра “заборонив” конфлікт інтересів у міськраді

Укрінформ
Мер Дніпра Борис Філатов зобов’язав працівників міськради вживати заходів для запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

 Йдеться про суперечність між особистими майновими, немайновими інтересами особи чи близьких їй осіб та її службовими повноваженнями, наявність якої може вплинути на об'єктивність або неупередженість ухвалення рішень та дій під час виконання службових повноважень, повідомляє сайт міської ради Дніпра.

“Керівники і працівники виконавчих органів, комунальних підприємств, закладів та установ Дніпровської міської ради мають вживати всіх можливих заходів для недопущення та врегулювання потенційного чи реального конфлікту інтересів. Відповідне розпорядження “Про механізм врегулювання конфлікту інтересів та розгляд норм поведінки працівників Дніпровської міської ради” підписав міський голова Дніпра Борис Філатов”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Філатов не заборонятиме пісні російських виконавців із "чорного списку"

Працівники міськради Дніпра, які дізналися про наявність у них реального або потенційного конфлікту інтересів, не пізніше наступного робочого дня мають письмово повідомляти про це безпосереднього керівника, міського голову, колегіальний орган, Національне агентство з питань запобігання корупції чи інший, визначений законом орган, йдеться у розпорядженні.

Крім цього, працівникам мерії забороняється вчиняти дії та ухвалювати рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-