Миколаїв святкує День міста фестивалем на ріці

Миколаїв святкує День міста фестивалем на ріці

Укрінформ
Авіашоу, парадом на воді, святковою регатою, фестивалем вуличної їжі, майстер-класами та креативними квестами миколаївці святкують 229-ту річницю заснування свого міста.

Старт святу дав міський голова Олександр Сєнкевич, привітавши миколаївців та гостей міста зі святом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Миколаїв – це, насамперед, люди, які люблять своє місто і створюють його історію, які прославляють його на весь світ. Миколаїв - завжди дарував світові великих художників, музикантів, композиторів та інших знаменитостей. Сьогодні у нас свято, і я всіх з ним вітаю, сподіваюся, кожен знайде розваги до душі», - сказав Сєнкевич.

Він, зокрема, запросив миколаївців на культурно-спортивний фестиваль на воді «River Fеst» (місто розташоване в гирлі річки Інгул, де вона впадає до Південного Бугу), у рамках якого відбувається низка цікавих заходів - конкурс «Кращий рибалка», урочиста посвята в штурмани учнів «Клубу юних моряків», змагання на драгонботах між вищими навчальними закладами, парад суден на воді, авіашоу та низка інших.

Читайте також: Гройсман привітав Вінницю з Днем міста

Також працюватимуть майстер-класи, мотузяний парк, відбуватимуться показові виступи, виставка морського обладнання, креативні ігри сучасного спорту Panna Football, футбольний більярд, молодіжний фестиваль "DANCE MUSIC SPORT".

Дітей очікує контактний зоопарк, розважально-ігрові та розвиваючі програми, пригодницькі квести, турнір з шахів, активні розваги від аніматорів і літературних героїв, безкоштовний аква-грим і багато чого іншого.

Ввечері на миколаївців та гостей чекає грандіозний святковий концерт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-