Луганщина за півроку витратила на регіональні програми 365 мільйонів

Луганщина за півроку витратила на регіональні програми 365 мільйонів

Укрінформ
На Луганщині на реалізацію 36 регіональних програм у першому півріччі 2018 року залучили 365,5 мільйона гривень державних, обласних та інших коштів.

Про це повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

"На виконання 36 регіональних програм залучено 365,5 млн гривень. Їх основними джерелами фінансування є кошти державного бюджету, інші кошти та кошти обласного бюджету, питома вага яких у загальному обсязі склала відповідно 47,5 %, 24,6 % та 21,7 %", - йдеться у повідомленні.

На засіданні робочої групи з питань доцільності підготовки проектів програм та фінансування діючих за рахунок обласного бюджету, у якому взяли участь заступники голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко та Ольга Лішик, також розглянули проекти трьох регіональних цільових програм, дві з яких спрямовані на розвиток культури, одна – на забезпечення безпеки дорожнього руху в Луганській області. За результатами обговорення проекти схвалено.

Читайте також: Об'єднання громад підтримують 39% українців

Крім того, проаналізовані результати виконання та ресурсне забезпечення завдань і заходів чотирьох програм, які реалізуються у сферах житлово-комунального господарства та енергозбереження.

Фото: Луганська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-