У Вінниці розпочався VI Міжнародний інвестиційний форум

У Вінниці розпочався VI Міжнародний інвестиційний форум

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю, 7 вересня, розпочався VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес у центрі України». Участь у заході беруть понад 150 іноземних делегацій.

Про це на брифінгу з нагоди відкриття форуму поінформував голова Вінницької ОДА Валерій Коровій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» ми, насамперед, розглядаємо як майданчик для дискусій, для обміну думками. На форумі зареєструвалося більше 150 іноземних делегацій. Сюди приїхали дуже багато представників бізнесу, які безпосередньо представляють головні компанії. Вони спостерігають  і вивчають Вінницьку область. В результаті таких форумів ми вже маємо реалізовані багатомільйонні інвестиційні проекти, зокрема, сьогодні у Вінницькому індустріальному парку відкриємо нове сучасне виробництво», - повідомив Коровій.

За його словами, Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України» проводиться вже вшосте, і його основною метою є активізація економічної співпраці підприємств регіону та потенційних інвесторів. Він покликаний презентувати інвестиційний, економічний, агропромисловий та туристичний потенціал Вінницької області, а відтак, сприяти встановленню нових партнерських контактів та налагодженню взаємовигідного співробітництва.

Читайте також: Гройсман: Кабмін працює над запуском приватної тяги на залізниці

Участь у заході беруть вітчизняні урядовці, представники дипломатичного корпусу іноземних держав, інвестиційні компанії, міжнародні експерти, представники бізнес-місій з регіонів-партнерів та ділових кіл, загалом, близько 450 делегатів.

Програмою форуму VI Міжнародного інвестиційного форуму «Вінниччина – бізнес в центрі України» передбачені пленарне засідання, платформи ділового спілкування та три панельні дискусії. А саме, «Посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології», «Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій» і  «Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-