У Бахмуті на базі вищого училища олімпійського резерву облаштовують футбольне поле

У Бахмуті на базі вищого училища олімпійського резерву облаштовують футбольне поле

Відео
Укрінформ
У Бахмуті Донецької області на базі Донецького вищого училища олімпійського резерву імені Бубки облаштовують футбольне поле, загальна вартість об'єкту – майже 12 млн грн.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць на своїй сторінці у Facebook. 

«У Бахмуті на базі Донецького вищого училища олімпійського резерву імені Бубки облаштовують футбольне поле... Загальна вартість об'єкту - 11 млн 999 тисяч 225 гривень», - написав очільник області.

За його словами, зараз прокладають дренажну систему, готують поверхню під укладку сучасного штучного покриття. Роботи ведуться коштом держави та області: 70% буде профінансовано з Державного фонду регіонального розвитку, 30% - з обласного бюджету.

Нове футбольне поле розміром 106х68 метрів буде доступне не лише для студентів училища, а й для дітей та молоді спортивних та загальноосвітніх навчальних закладів Бахмуту.

«Розвивати училище олімпійського резерву плануємо і надалі. Протягом п'яти років хочемо побудувати новий учбовий корпус на 400 учнів та студентів та реконструювати діючий гуртожиток. Відповідні проекти вже є: вартість корпусу становить близько 176 млн грн, гуртожитку - 30 млн 222 тисячі гривень», - пояснив Куць.

Читайте також: У Бахмуті будують сучасний лікарсько-фізкультурний диспансер – Куць

Він додав, що фінансування гуртожитку відбуватиметься за рахунок субвенції держбюджету по програмі Європейського інвестиційного банку «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України». А 70% необхідної суми на фінансування учбового корпусу училища розраховують отримати з Державного фонду регіонального розвитку - ця пропозиція виставлена для участі в конкурсі проектів на фінансування коштом ДФРР на 2019-й рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-