Німець на Renо проривався через пункт пропуску

Німець на Renо проривався через пункт пропуску "Краківець"

Фото
Укрінформ
На кордоні з Польщею співробітники Держприкордонслужби завадили прориву в Україну транспортного засобу, що влетіло в пункт пропуску на великій швидкості, збивши шлагбаум.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Спроба прориву відбулася в пункті пропуску "Краківець" сьогодні, 5 вересня, близько 9 ранку. Автомобіль Renо іноземної реєстрації влетів в пункт пропуску з боку Польщі. Збивши шлагбаум, автівка продовжувала швидко рухатися. Прикордонники негайно провели заходи для зупинки порушника та застосували засоби примусової зупинки. В результаті, пробивши колеса та знісши ще один шлагбаум, транспортний засіб зупинився на виїзді з пункту пропуску. Група реагування прикордонників водія затримала", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Прикордонники затримали нелегалів з Азербайджану та Бангладеш

Попередньо встановлено, що чоловік є іноземцем, а його автівка мала швейцарську реєстрацію. Зважаючи на стан затриманого, він може бути під впливом наркотичних засобів або алкоголю.

Через «Краківець» в Україну намагався прорватися автомобіль / Фото: dpsu.gov.ua

На місце викликали співробітників поліції. Зараз проводяться заходи зі встановлення всіх обставин порушення. Також організовано взаємодію з прикордонниками Польщі.

Як пізніше повідомили у відомстві, чоловіком виявився громадянином Німеччини.

"Затриманий чоловік виявився іноземцем, в нього знайшли паспорт громадянина Німеччини, а його автівка мала швейцарську реєстрацію. Зважаючи на стан затриманого, він може бути під впливом наркотичних засобів або алкоголю", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-