У Житомирі на День міста заборонили продаж алкоголю

У Житомирі на День міста заборонили продаж алкоголю

Укрінформ
У центрі Житомира під час відзначення 1134-ї річниця Дня міста, запланованого на 8 вересня, заборонили продаж алкогольних напоїв в місцях проведення святкових заходів.

Відповідне рішення ухвалив виконавчий комітет Житомирської міської ради, про що кореспондентові Укрінформу розповіла член виконкому Віра Гринишина.

«Як свідчить практика, обмеження реалізації алкоголю призводить до зменшення його вживання серед населення. Ухваленню такого рішення передувала спільна нарада із правоохоронцями, на якій ініціювали заборонити продаж спиртних напоїв у центрі Житомира, де у День міста триватимуть святкові заходи. Таке обмеження цілком адекватне, адже діє не тільки у Житомирі чи інших українських містах, а й у різних країнах», - зауважила Гринишина.

У рішенні виконкому йдеться про те, що реалізація пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин суб'єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) заборонена з 17.00 8 вересня до 01.00 9 вересня у місцях проведення свята на території майданів Соборного та Перемоги, а також вулиць Кафедральної, Великої Бердичівської, Леха Качинського, Рильського та Київської.

Читайте також: На Житомирщині планують відкрити 50 дитячих садочків

Контроль за дотриманням цих вимог здійснюватимуть муніципальна інспекція та поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-