ДТП з поліцейськими: влада Сум дає постраждалим 100 тисяч на лікування

ДТП з поліцейськими: влада Сум дає постраждалим 100 тисяч на лікування

Укрінформ
Сумська міськрада виділила постраждалим у ДТП за участі поліцейського авто на вулиці Петропавлівській обласного центру 100 тисяч гривень.

Відповідне рішення прийняте під час проведення чергової сесії міськради у середу, 29 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«На лікування постраждалих у ДТП на Петропавлівській сумчан спрямовуємо 100 тисяч гривень», - зазначив під час розгляду цього питання мер Сум Олександр Лисенко, ініціатор виділення з міського бюджету матеріальної допомоги потерпілим на лікування.

Гроші виділять у рамках програми «Місто Суми – територія добра та милосердя».

Для пішоходів, жінки й чоловіка, котрих після ДТП госпіталізували до нейрохірургічного відділення обласної клінічної лікарні, передбачили відповідно 15 тис. та 55 тис. грн, для ще одного пішохода, якому знадобилось лікування у стаціонарі ортопедично-травматологічного відділення обласної клінічної лікарні, – 20 тис. грн, для співробітниці патрульної поліції, яка потрапила до цього ж відділення, – 10 тис. грн.

Розмір фінансової допомоги для кожного визначив відділ охорони здоров’я, виходячи з потреб постраждалих у коштах для подальшого лікування та відновлення.

Як повідомлялося, у неділю, 19 серпня, близько 15-ої години у місті Суми на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська зіткнулись службовий автомобіль патрульної поліції Toyota Prius та АudiA4, унаслідок чого транспортний засіб поліцейських відкинуло на тротуар.

У ДТП постраждало семеро осіб, із них четверо перехожих, які отримали травми різного ступеня тяжкості.

Читайте також: ДТП з патрульним у Сумах: поліція посилила статтю

Попередньо було встановлено, що автомобіль Toyota Prius рухався з увімкненими проблисковими маячками та спеціальним звуковим сигналом по вулиці Петропавлівській на основний червоний сигнал світлофору під час проїзду перехрестя вул. Петропавловська – вул. Перекопська. AudiA4 рухався по вул. Перекопська на основний зелений сигнал світлофору.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 ч. 2 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-