Львів уже отримав перші 10 автобусів Мінського автобусного заводу - міськрада

Львів уже отримав перші 10 автобусів Мінського автобусного заводу - міськрада

Укрінформ
Громадський транспорт Львова оновлюють. Перші 10 великогабаритних автобусів Мінського автобусного заводу вже у Львові. До кінця року місто має отримати ще 90 МАЗів і 50 Електронів. 

Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради.

«Львів запланував закупити 150 великогабаритних автобусів в лізинг. Перші поставки ми очікували лише у вересні, але один з постачальників розпочав доставляти автобуси вже. Отож, ми отримали 10 перших автобусів МАЗ. З них 3 вже розмитнено. З наступного тижня плануємо їх передати в ЛК «АТП-1». До кінця року маємо ще отримати 140 одиниць”, - йдеться в повідомленні.

“Вартість автобуса МАЗ — 122 тис. євро разом з розмитненням, вартість такого ж Електрону — 147 тис. євро. Двигуни, ходова у них приблизно однакова. Ми перевіряли досвід Києва. Вони вже експлуатують МАЗи близько 10 років", — розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

Читайте також: У Києві запустили реєстр, у якому можна дізнатися тенденції авторинку

Нагадаємо, 22 березня  депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу «Про затвердження Програми закупівлі рухомого складу (автобусів) на умовах фінансового лізингу» та ухвалу «Про надання ЛК „АТП №1“ дозволу на закупівлю рухомого складу на умовах фінансового лізингу».

Вартість предмета лізингу — не більше 800 млн грн.

Електрон - низькопідлоговий автобус, який випускає львівське спільне українсько-німецьке підприємство «Електронтранс».

Фото: сайт Львівської міськради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-