На Львівщині затримали копа, який скоїв смертельну ДТП

На Львівщині затримали копа, який скоїв смертельну ДТП

Укрінформ
Поліцейського, який скоїв смертельну ДТП у селі Жарків Бродівського району на Львівщині, затримали.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

"Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), а також обрання запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Як нагадали в прокуратурі, трагедія сталась учора, 28 серпня, близько 23.30 години. Автомобіль марки Renault Traffic під керуванням одного з працівників Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУ НП у Львівській області зіткнувся з мопедом марки Suzuki Lets 2, на якому перебували 19-річний та 18-річний жителі Бродівського району. Внаслідок ДТП вони обидва - водій та пасажир - загинули на місці. За результатами попереднього медичного огляду встановлено, що правоохоронець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Читайте також: На Львівщині п'яний поліцейський на смерть збив скутеристів

На даний час здійснюються невідкладні, першочергові слідчі дії.

Згідно чинного законодавства, у разі доведення вини поліцейському загрожує до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-