На Львівщині п'яний поліцейський на смерть збив скутеристів

На Львівщині п'яний поліцейський на смерть збив скутеристів

Укрінформ
У селі Жарків Бродівського району на Львівщині працівник поліції, керуючи напідпитку автомобілем Renault Trafic, врізався у скутер. Вісімнадцятирічний водій і 19-річний пасажир скутера загинули.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 28 серпня, о 23:50, у селі Жарків Бродівського району Львівської області. Попередньо встановлено, що на сільській дорозі відбулося зіткнення автомобіля Renault Trafic та скутера. Внаслідок ДТП, на місці події загинули 18-річний водій скутера та його 19-річний пасажир, мешканці Бродівського району. За кермом автомобіля поза службою знаходився працівник одного із підрозділів поліції Львівщини. За результатами медичного огляду встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато службове розслідування. Як зазначив начальник поліції Львівщини Валерій Середа, матеріали цього розслідування будуть направлені до прокуратури.

Читайте також: У Польщі мікроавтобус потрапив у ДТП, загинув українець

Крім того, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, якщо вони спричинили загибель кількох осіб). Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-