Україна будує таку ж систему менеджменту, як і в ЄС - Зубко

Україна будує таку ж систему менеджменту, як і в ЄС - Зубко

Децентралізація
Укрінформ
Реформа децентралізації дозволяє місцевому самоврядуванню створити всі умови для залучення інвестицій.

Про це написав віце-прем'єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко у Facebook після зустрічі з керівниками закордонних дипломатичних установ.

"В України - великий інвестиційний потенціал, про який мають знати у світі. Сьогодні нам важлива участь і допомога дипломатичного корпусу у залученні інвестицій... В країні змінилась система менеджменту. Реформа децентралізації дозволяє місцевому самоврядуванню створити всі умови для залучення інвестицій. І це не тільки питання фінансів, це у першу чергу питання залучення технологій, підготовки кадрів, підтримки у створенні розвинутої інфраструктури", - написав Зубко.

Читайте також: За кошти ЄС в Україні реалізують70 регіональних проектів — Зубко

Він додав, що об'єднані територіальні громади здатні вести переговори і самостійно залучати інвестора до розбудови підприємств на своїй території, реконструкції інфраструктури, впровадження соціальних сервісів тощо, домовлятися, щоб податки, сплачені підприємствами, вкладалися у місцеву інфраструктуру.

Зубко наголошує, що в Україні вибудовується така ж система менеджменту, як і у європейських країнах. Він додав, що розраховує на допомогу дипломатичного корпусу у залученні інвестицій в регіональний розвиток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-