У Дніпрі затримали організатора секс-турів до України

У Дніпрі затримали організатора секс-турів до України

Укрінформ
Поліція затримала громадянина Туреччини, який організовував секс-тури до України для іноземців і вербував неповнолітніх дівчат.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

“40-річний громадянин Туреччини організував у Дніпрі «бізнес» із надання сексуальних послуг іноземцям. Для цього орендував будинок та завербував для занять проституцією молодих дівчат. Встановлено, що іноземці приїжджали до Дніпра на вихідні для отримання сексуальних послуг. Також поліцейські з’ясували, що влітку 2018 року підозрюваний вивіз одну з дівчат до Туреччини для сексуальної експлуатації”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 22 серпня працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, провели обшук у будинку в Дніпрі. На той момент у будинку перебувало 3 клієнти - громадяни Туреччини та 4 повії, 3 з яких є неповнолітніми. З місця події вилучені гроші, мобільні телефони та інші речові докази.

Читайте також: У Борисполі прикордонники виявили медичні препарати на 2 мільйони

Наразі чоловіку вручено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини). 

Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2,3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). 

“25 серпня підозрюваному обрали запобіжний захід у виді тримання під вартою. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі”, - повідомили у МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-