У 95-ій бригаді обирали найкращого кухаря
Про це повідомляє прес-служба Міноборони.
"Військові кухарі різних підрозділів змагалися у теоретичній та практичній майстерності приготування страв", - зазначається у повідомленні.
Як уточнюється, конкурс складався з трьох етапів: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польових кухонь та, нарешті, приготування першої і другої страв. Серед усього різноманіття страв, які можуть приготувати військові кухарі, контрольними було вирішено обрати борщ український зі сметаною та плов зі свининою.
У 95-ій окремій десантно-штурмовій бригаді обирали кращого кухаря / Фото: mil.gov.ua
Кожен з 11-ти учасників до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви та подати їх для дегустації членам журі, до складу якого входили всі охочі.
До речі, перед подачею всі страви перетасовувались, тому кожен з учасників подавав на дегустацію страву свого товариша, що додало прозорості в оцінці майстерності військових кухарів.
Володарі призових місць отримали набори ножів та грошові заохочення на придбання кухонного приладдя.