Ситуація на держкордоні та в пунктах пропуску спокійна - ДПСУ

Ситуація на держкордоні та в пунктах пропуску спокійна - ДПСУ

Укрінформ
Ситуація у всіх пунктах пропуску на державному кордоні наразі спокійна.

Про це Держприкордонслужба повідомила у Facebook.

"Наразі у всіх пунктах пропуску на державному кордоні спокійно. Прикордонники здійснюють пропускні операції і слідкують за дотриманням заходів безпеки та порядку. Також відслідковується ситуація і в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській області та на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим", - йдеться у повідомленні.

У Держприкордонслужбі також повідомили, що до оглядової роботи було залучено кінологів зі службовими собаками, аби не допустити незаконного переміщення зброї, вибухових речовин та провокацій на державному кордоні України.

Читайте також: Ситуація в Києві спокійна - Нацполіція

Як повідомляв Укрінформ, на чергування під час святкових заходів 27-ї річниці Дня Незалежності України державний кордон посилено додатковими нарядами. Всього  до забезпечення публічного порядку залучено близько 30 тисяч співробітників системи МВС - серед яких прикордонники, поліцейські, нацгвардійці та представники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-