На Луганщині збудують ще одну телевежу

На Луганщині збудують ще одну телевежу

Укрінформ
На Луганщині у Попаснянському районі спорудять радіотелевізійну передаючу станцію, Кабмін виділив на її будівництво 22,5 млн грн.

Про це повідомив заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко на своїй сторінці в Facebook.

«Кабінет Міністрів України виділив 22,55 млн грн на будівництво радіотелевізійної передаючої станції у Попаснянському районі, ще 1,2 млн грн будуть виділені з обласного бюджету як співфінансування проекту. Тож через рік у Луганській області з’явиться ще одна потужна телевежа. Будівництво РТС у Попаснянському районі дозволить відновити мовлення не менш 15 українських телеканалів у 60 кілометровій зоні від встановленої станції», - зазначив Клименко.

Читайте також: На Донеччині почали зводити телевежу, яка покриє окуповані райони

Ще близько 200 тис. українців, що проживають як на частині окупованої, так і на підконтрольній українській владі території Луганської та Донецької областей, зможуть дивитись національне телебачення.

Луганщина увійшла до п’ятірки регіонів-переможців конкурсного відбору серед проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, відповідно до Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-