Жителів Херсонщини застерігають від “дружніх порад братського народу”

Жителів Херсонщини застерігають від “дружніх порад братського народу”

Укрінформ
Жителі прикордонної з анексованим Росією Кримом Херсонщини не повинні слухати "дружніх" порад "братського" народу, а мають єднатися з усією Україною і розбудовувати свою державу.

Про це заявив у четвер на урочистостях з нагоди святкування в Херсоні Дня Державного Прапора України, що відбулися у парку Слави на площі неподалік пам'ятника Невідомому солдату, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні у нас одне з найбільших свят з точки зору державності - це свято Державного Прапора. Сьогодні цей стяг для кожного з нас, аби ми розуміли, що ми маємо будувати свою державу, обирати свій шлях, не слухати "дружніх" порад "братського" народу, а займатися єднанням заради майбутнього наших дітей", - сказав Гордєєв.

Він зазначив, що Україна як держава повною мірою відбудеться лише тоді, "коли ми всі будемо розуміти, що в нас є своя держава, своя країна і жодним розбратам у нас не місце".

Читайте також: На Херсонщині скажена лисиця вкусила чотирирічну дитину

Очільник області закликав жителів області постійно пам'ятати, якою ціною здобула Україна свою незалежність і свій Державний Прапор. "І низький уклін тим, хто кожного дня, кожної секунди захищає це сонячне небо, ці мирні посмішки у нас на Херсонщині і в Україні взагалі", - сказав Гордєєв.

В урочистостях взяли участь представники трудових колективів, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, військові, волонтери, священнослужителі, представники громадських організацій, інші жителі міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-