На Дніпропетровщині поліції передали 27 нових автомобілів

На Дніпропетровщині поліції передали 27 нових автомобілів

Фото
Укрінформ
Головне управління Національної поліції у Дніпропетровській області 23 серпня отримало 27 легкових автомобілів спеціального призначення Suzuki Vitara для 22 районних підрозділів поліції.

У заході з нагоди передачі автомобілів узяли участь Президент України Петро Порошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, глава Нацполіції Сергій Князєв, інформує прес-служба МВС.

Аваков зазначив, що розбудова матеріально-технічної бази підрозділів поліції – запорука зростання ефективності їх роботи.

«Я дуже хочу, щоб наші поліцейські поважали себе, свою роботу, і ми, громадяни цієї країни, поважали поліцейського, його працю і серйозні обставини, у яких він працює. Тому ми стільки уваги приділяємо не лише структурним реформам, навчанню поліцейських, а й технічному оснащенню», - повідомив він.

Міністр додав, що за основними технічними параметрами саме Suzuki Vitara є найбільш економічно доцільними позашляховими автомобілями для використання.

Уточнюється, що ці авто придбані за кошти місцевих бюджетів в рамках реалізації Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території Дніпропетровської області на період до 2020 року. 

Читайте також: Поліція зафіксувала понад 300 тисяч злочинів за цей рік

Ключі від них вручили для службового використання підрозділам поліції в Дніпропетровській області. Полк поліції особливого призначення отримав 4 автомобілі, Корпус оперативно-раптової дії – 1, Дніпровський відділ поліції – 10, Криворізький – 3, Кам’янський – 2, Жовтоводський – 2, Нікопольський – 2, по одному авто отримали Новомосковський, Павлоградський та Синельниківський відділи.

Сьогодні ж Порошенко, Аваков та Князєв завітали на презентацію Ситуаційного центру поліції, що обслуговуватиме всю Дніпропетровську область.

«Запровадження нової системи оперативного реагування забезпечить ефективність роботи патрульних і слідчо-оперативних груп. Сучасні ситуаційні центри вже працюють у Маріуполі, Києві, Одесі та Харкові. Тепер такий є і у Дніпрі. Він обслуговуватиме всю територію Дніпропетровської області», - зазначив Аваков.

Фото: mvs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-