Дітям-сиротам на Донбасі цьогоріч придбали 36 квартир

Дітям-сиротам на Донбасі цьогоріч придбали 36 квартир

Фото
Укрінформ
У Донецькій області дітям-сиротам цього року вже купили 36 квартир, до кінця року планується ще купити 155 квартир за кошти як обласного та місцевого, так і державного бюджетів.

Про це у вівторок на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«Забезпечувати дітей-сиріт житлом будемо і надалі. У цьому році вже придбали 13 квартир за програмою співфінансування з обласного і місцевого бюджетів, 23 квартири - за гроші, що надійшли від держави. До кінця року плануємо купити ще 155 квартир з обласного та місцевого бюджетів, щонайменше 52 квартири - коштом держави», - написав очільник області.

Читайте також: Мерія румунського міста організувала канікули для дітей з Донбасу

Куць повідомив, що сьогодні у селищі Білозерське вручили ключі від однокімнатної квартири 18-річному Олександру Андрощенку. Цей хлопець сирота і нині навчається у Білозерському професійному гірничому ліцеї за професією "електрослюсар підземний, машиніст електровоза, машиніст підземних установок".

Квартиру йому придбали коштом обласного та місцевого бюджетів в рамках програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Вона має площу 15 кв. метрів, з гарним ремонтом, меблями, побутовою технікою. Її вартість - 88 тис. грн (44 тис. грн виділили з обласного бюджету, стільки ж - із місцевого).

Фото: facebook.com/oleksandrkuts1

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-