Для розслідування нападу в Маріуполі створили додаткову слідчу групу

Для розслідування нападу в Маріуполі створили додаткову слідчу групу

Укрінформ
Для розслідування факту нападу 19 серпня на громадську організацію в Маріуполі під час концерту спрямовано додаткову слідчо-оперативну групу

Про це повідомила поліція Донеччини.

«Для розслідування нападу на громадську організацію в Маріуполі спрямовано додаткову слідчо-оперативну групу. Окрема група поліції працює з потерпілими», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що поліцейські збирають пояснення кожної людини, яка була присутня на концерті. Наразі заяви про тілесні ушкодження подали дві людини. Розслідування злочину перебуває під контролем керівництва поліції Донецької області. Всього на момент нападу в приміщенні перебували близько 30 осіб. Співробітники маріупольської поліції з’ясовують повні обставини події.

Встановлюються можливі свідки події, поліцейські вивчають речові докази, зібрані на місці злочину, перевірять записи з камер відеоспостереження, розташованих в центрі міста.

Читайте також: Напад на учасників арт-платформи у Маріуполі: поліція відкрила справу

Як повідомляв Укрінформ, у Маріуполі ввечері 19 серпня в приміщення громадської організації, під час молодіжного концерту, увійшла група невідомих, які розпилили сльозогінний газ, побили присутніх та пошкодили музичні інструменти. Попередньо факт кваліфіковано як хуліганство.

Фото: Платформа ТЮ, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-