Князєв нагородив львівського поліцейського, який затримував графітчиків

Князєв нагородив львівського поліцейського, який затримував графітчиків

Фото
Укрінформ
Глава Національної поліції Сергій Князєв нагородив львівського поліцейського, який 17 серпня отримав ножове поранення під час затримання графітчиків.

Про це інформує прес-служба МВС.

"Глава Національної поліції нагородив львівського поліцейського, пораненого під час затримання зловмисників. Відзнаки МВС сьогодні, 20 серпня, також отримали ще двоє львівських поліцейських, які брали участь у затриманні правопорушників. Нагороди поліцейським вручив Князєв під час відвідування пораненого у лікарні міста Львова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що відомчою заохочувальною відзнакою МВС "Вогнепальна зброя" нагороджено старшого оперуповноваженого Галицького відділу поліції Львівщини, капітана поліції Володимира Костомаху, який отримав поранення та наразі перебуває у лікарні.

Наголошується, що поліцейський переніс операцію та почувається краще, хоча попереду - ще одна операція. Поінформовано, що поранення виявилося важким, адже спричинило пошкодження внутрішніх органів. За прогнозами лікарів, він проходитиме курс лікування ще близько півроку.

Окрім того, керівництво Нацполіції прийняло рішення про виділення пораненому правоохоронцю службового житла.

Читайте також: В Академії патрульної поліції відбувся новий випуск

Також нагрудними знаками "За відвагу в службі" нагороджено ще двох працівників Галицького відділу поліції - заступника начальника сектору, майора поліції Романа Росипа та оперуповноваженого, лейтенанта поліції Олександра Зюганова.

Князєв також висловив подяку поліцейським за сумлінну службу.

Як повідомлялося, 17 серпня у Львові під час затримання графітчиків, що вночі наносили надписи на будинок, оперуповноважений отримав ножове поранення грудної клітки. 33-річного капітана поліції госпіталізовано в хірургічне відділення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-