За фактом ДТП із патрульним у Сумах відкрили справу.

За фактом ДТП із патрульним у Сумах відкрили справу.

Укрінформ
За фактом ДТП за участю поліцейського авто у Сумах розпочато кримінальне провадження.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко.

«Відомості до ЄРДР внесено у неділю, 19 серпня, за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Наразі в його рамках тривають першочергові слідчі дії, хід слідства перебуває на контролі прокуратури», - зазначила Науменко.

Як повідомлялося, у неділю, 19 серпня, близько 15-ї години у місті Суми на перехресті вулиць Петропавлівська та Перекопська зіткнулись службовий автомобіль патрульної поліції ToyotaPrius та Аudi A4, унаслідок чого транспортний засіб поліцейських відкинуло на тротуар. У ДТП постраждало четверо перехожих, пасажир службового авто та пасажир Аudi A4. Також за медичною допомогою звернувся і водій поліцейської машини. Серед потерпілих два чоловіки 1983 року народження та чотири жінки - 1967, 1987, 1988 та 1994 років народження. Усі шестеро із травмами різного ступеня тяжкості перебувають у лікарні. У найважчому стані, за інформацією лікарів, перебуває 24-річна жінка. У неї діагностовано черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом основи черепа, і потерпіла наразі залишається без свідомості.

Читайте також: У Сумах поліцейське авто вилетіло на тротуар і збило пішоходів

Попередньо встановлено, що автомобіль ToyotaPrius рухався з увімкненими проблисковими маячками синього і червоного кольорів та спеціальним звуковим сигналом по вулиці Петропавлівській від центру міста на основний червоний сигнал світлофору під час проїзду перехрестя вул. Петропавловська - вул. Перекопська. AudiA4 рухався по вул. Перекопська від вулиці Герасима Кондратьєва у напрямку вулиці Покровська на основний зелений сигнал світлофору.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-