Потужна злива зруйнувала міст на Закарпатті

Потужна злива зруйнувала міст на Закарпатті

Фото, відео
Укрінформ
Паводкова хвиля, сформована потужною зливою, що накрила Рахів у п’ятницю увечері, підмила опори мосту через потік «Буркут» на дорозі «Рахів – Косівська Поляна – Кобилецька Поляна». 

У результаті бетонне покриття мосту обвалилося, проїзд транспорту тут неможливий, повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

«Аварійну ділянку можна об’їхати іншими вулицями, тому заблокованих внаслідок обвалу мосту будівель немає», – зазначив він. 

За словами Москаля, протягом ночі вода з центральної частини Рахова пішла на спад, однак на вулицях залишилося чимало знесеного з гір бруду, поламаних гілок тощо. 

Загалом було підтоплено близько 50 приватних будинків, у десяти з них вода заходила в житлові кімнати. Ніхто з людей не постраждав, руйнувань житла немає. 

Читайте також: Москаль каже, що гроші на ремонт моста у Сваляві вже перерахували

Зараз на місці працює керівництво Рахівської райдержадміністрації, рятувальники, комунальні служби. Облдержадміністрація доручила керівництву обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у випадку необхідності залучити для ліквідації наслідків стихії в Рахові рятувальні підрозділи з інших районів області.

Фото: сайт Геннадія Москаля 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-