На Донеччині викрили підлітків, які розтрощили більше десятка надгробків

На Донеччині викрили підлітків, які розтрощили більше десятка надгробків

Фото
Укрінформ
Двоє підлітків 13 та 15 років розтрощили більше десятка надгробків у Великоновосілківському районі на Донеччині.

Про це у п’ятницю повідомили в поліції Донецької області.

«Двоє товаришів 13 та 15 років, побившись об заклад, розбили пам’ятники на районному кладовищі та зірвали з них таблички», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці розповіли, що 15 серпня до них звернувся мешканець села Нескучного, який розповів, що невідомі пошкодили пам’ятник його батька на цвинтарі. Спершу чоловік вирішив, що він впав від сильного пориву вітру, але дорогою помітив ще кілька розтрощених могил. Але з аналогічними заявами ніхто більше не звернувся.

Читайте також: Начальника управління Держпраці Донеччини впіймали на мільйонному хабарі

Поліцейські встановили родичів усіх похованих, чиї могили також піддалися були розбиті. В ході оперативно-розшукових заходів оперативники виявили двох товаришів 2003 та 2005 років народження, які визнали свою провину. З’ясувалося, що одного дня хлопці проходили повз цвинтар, коли між ними виникла суперечка, чи вистачить сміливості комусь зайти на кладовище та поламати важкі плити. Так і вирішили зробити це удвох.

Наразі з обома родинами проводяться превентивні заходи. Вирішується питання про подальшу відповідальність за злочин як з боку батьків, так і підлітків.

Фото: Поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-