У Львові через зливу

У Львові через зливу "тонуть" трамваї, люди дістають човни

Фото, відео
Укрінформ
У Львові комунальні служби ліквідовують наслідки потужної зливи, що пройшла після 16-ї години. Через понаднормову кількість опадів підтоплено десяток вулиць. Наразі призупинений рух трамваїв.

Про це повідомили у прес-службі міської ради.

“Одночасно у місті випала дуже велика кількість опадів, пішло замулення дощоприймачів. На пр.Чорновола є місця, де зірвало люки. На вул. Торф’яній, 26 підтопило перший поверх будинку, де розміщені офісні приміщення. Ймовірно, тут будуть задіяні служби ЛМКП „Львівводоканал“, щоб відкачати воду. Також підтоплення є на вул. Петлюри, Виговського. Всі комунальні служби на місці, працюють», - зазначила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Ірина Маруняк.

За її словами, на всі адреси, де є підтоплення та замулення, виїхали комунальні служби. Наслідки негоди буде оперативно ліквідовано.

Мешканців міста просять про усі надзвичайні ситуації повідомляти на «Гарячу лінію міста», аби комунальні служби оперативно реагували та усували наслідки негоди.

Читайте також: У Львові потужна злива затопила вулиці

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні увечері у Львові на затоплених вулицях Сахарова та Вітовського рівень води сягнув майже метра. На перехресті цих вулиць зупинились автобуси.

У ніч проти 16 серпня над Києвом пройшла потужна гроза з градом. У результаті частину вулиць, серед яких і Хрещатик, затопило, дороги тимчасово було закрито для руху транспорту. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-