СБУ провела на Закарпатті антитерористичні навчання

СБУ провела на Закарпатті антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
Координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Закарпатській області провела планові тактико-спеціальні антитерористичні навчання.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Метою навчань стало посилення рівня міжвідомчої взаємодії із запобігання диверсійним та терористичним загрозам на об'єктах підвищеної небезпеки та в місцях масового скупчення людей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, силовики здійснили комплекс заходів із нейтралізації і знешкодження умовних терористів, які, за легендою навчань, планували вчинити серію терактів і диверсій на об`єктах критичної інфраструктури регіону, а також планували провокації серед населення. У результаті ефективних і злагоджених дій спецпідрозділів "диверсанти" були знешкоджені, а наслідки їхньої підривної діяльності локалізовані.

Читайте також: У Дніпрі провели антитерористичні навчання в метро

У тренуваннях, які відбулись у Великоберезнянському, Перечинському та Ужгородському районах області в умовах максимально наближених до реальних, взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Збройних сил, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Держспецзв’язку, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-