USAID готує для Краматорська нові проекти

USAID готує для Краматорська нові проекти

Фото
Укрінформ
Представники Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) обговорили з мером Краматорська Андрієм Панковим реалізацію спільних проектів, які можуть бути реалізовані у місті.

Про це 15 серпня повідомили в Краматорській міській раді.

"Сьогодні у Краматорській міській раді відбулася координаційна зустріч міського голови Андрія Панкова та його заступників з представниками USAID... Представники Краматорська та USAID детально обговорили реалізацію спільних проектів, які можуть бути реалізовані у місті", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що найцікавішими напрямками виявилися економічний розвиток та підвищення прозорості влади і взаємодії з громадою. Міжнародна організація зацікавлена у довгостроковій співпраці з містом у проектах економічного та демократичного розвитку.

Читайте також: Делегація USAID в Краматорську обговорила співробітництво та координацію

Метою сьогоднішньої зустрічі було також обговорення загальної ситуації в регіоні, особливо проблем і викликів у співпраці з громадськими організаціями, та перспективи співпраці з органами державної влади у 2019 році у рамках нових масштабних проектів.

У міськраді нагадали, що Краматорськ уже має досвід плідної співпраці з організацією USAID. Так, у квітні 2017 року в сесійній залі встановлено та успішно використовується нова система для голосування "ВІЧЕ". При сприянні USAID міська рада розробила "Стратегію розвитку міста Краматорськ до 2020 року" та каталог інвестиційних проектів міста в межах Проекту "Муніципальна енергетична реформа в Україні".

Фото: krm.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-