На Херсонщині до кадастру вже внесли половину фермерських земель

На Херсонщині до кадастру вже внесли половину фермерських земель

Укрінформ
На Херсонщині до Державного земельного кадастру (ДЗК) вже внесено половину площ земельних ділянок, якими користуються фермерські господарства області.

Про це повідомило у середу Головне управління Держгеокадастру у Херсонській області.

"З метою реалізації Меморандуму про співпрацю, укладеного в березні нинішнього року між Головним управлінням Держгеокадастру у Херсонській області та громадським об'єднанням "Асоціація фермерів та приватних землевласників Херсонської області", тривають заходи з внесення до Державного земельного кадастру інформації про земельні ділянки, які перебувають в оренді та постійному користуванні фермерських господарств. В цілому, інформація до Державного земельного кадастру внесена на 52% від загальної площі земель, якими користуються фермерські господарства", - йдеться у повідомленні.

За даними ГУ Держгеокадастру в області, наразі до ДЗК внесена інформація про земельні ділянки на площі 25,9 тис. гектарів, які перебувають в оренді фермерських господарств області, а також про земельні ділянки на площі 13,6 тис. гектарів, які знаходяться у їхньому постійному користуванні.

Читайте також: Урядові програми активно підтримують розвиток фермерства - Гройсман

Як зазначають у відомстві, на Херсонщині з часу укладання даного Меморандуму з фермерами регіону до Державного земельного кадастру внесено інформацію про земельні ділянки фермерських господарств загальною площею 8,2 тис. гектарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-