Москаль каже, що гроші на ремонт моста у Сваляві вже перерахували

Москаль каже, що гроші на ремонт моста у Сваляві вже перерахували

Укрінформ
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль заявляє, що 11 мільйонів гривень на відновлення пошкодженого паводком моста у Сваляві вже перераховано до місцевого бюджету. 

Про це йдеться у повідомленні на сайті Москаля.

"Цього року з Державного фонду регіонального розвитку на будівництво мосту виділено 6,5 мільйонів гривень, а з обласного бюджету – ще 4,5 мільйони гривень. Усі кошти перераховані в міський бюджет м. Свалява... Тому якщо в представників засобів масової інформації виникають питання чи сумніви щодо будівництву моста, вони можуть звернутися в Свалявську міськраду чи провести власне журналістське розслідування", - зазначив Москаль.

За його словами, Свалявська міськрада провела тендер, який визначив підрядника. Міськрада є балансоутримувачем моста, виконавцем робіт і повністю відповідальна за будівництво.

"Обласна держадміністрація не може впливати на цей процес чи підміняти собою міську раду, яка є органом місцевого самоврядування", - зазначив очільник області.

Читайте також: Москаль звинуватив працівників Закарпатського УЗЕ у покриванні ігрового бізнесу

Як повідомлялося, 6 листопада 2016 року паводкова хвиля пошкодила бетонний міст через р. Свалявку в центрі Сваляви. Вода підмила одну з опор, внаслідок чого бетонне покриття просіло приблизно на півтора метри. Рух транспорту через пошкоджений міст було закрито.

Дістатися на протилежний берег річки можна іншими дорогами. Але, за інформацією місцевих ЗМІ, жителі втомилися чекати обіцяного ремонту. Минулого року аварійний міст повністю знесли, у цьому - обгородили та завезли кілька одиниць техніки, і на цьому роботи зупинилися. Тож жителі Сваляви мають намір цього тижня вийти на мітинг, щоб привернути увагу до питання.

Фото: mukachevo.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-