Поранення журналіста Волка: справу повернули на досудове розслідування

Поранення журналіста Волка: справу повернули на досудове розслідування

Укрінформ
Апеляційний суд Дніпропетровської області повернув матеріали кримінального провадження стосовно поранення позаштатного оператора інформаційного порталу «Перший Криворізький» В'ячеслава Волка на досудове розслідування.

Про це повідомили у прес-службі Апеляційного суду Дніпропетровської області.

«Ухвалою Апеляційного суду Дніпропетровської області поновлено строк на апеляційне оскарження, ухвалу слідчого судді першої інстанції та постанову слідчого про закриття кримінального провадження скасовано, а матеріали даного кримінального провадження повернуто на досудове розслідування», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня 2017 року під час проведення навчань військовозобов’язаних на території та у будівлі виконкому Саксаганської районної у місті Кривий Ріг раді оператор інформпорталу «Перший Криворізький» В’ячеслав Волк отримав тяжке тілесне ушкодження внаслідок пострілу у шию, який здійснив один з інструкторів під час імітування проникнення у приміщення правопорушника.

Читайте також: Суд вирішує, чи носити Насірову й далі браслет

Справу було відкрито за ч 3. ст. 425 КК України. В ході слідства військовою прокуратурою були проведені експертизи, слідчі дії та опитано близько 20 свідків, завдяки чому зроблено висновок, що співробітники Саксаганського військкомату не порушували правил під час навчань. Внаслідок цього справу проти військових було закрито, а позов постраждалих на закриття справи про халатність військових під час проведення навчань було відхилено без права оскарження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-