Поліція шукає свідків замаху на депутата Чернявського у Кам'янському

Поліція шукає свідків замаху на депутата Чернявського у Кам'янському

Укрінформ
Поліція просить жителів Кам'янського та всіх, хто на момент вибуху авто місцевого депутата Віталія Чернявського міг перебувати на місці події і бути свідком злочину, надавати інформацію правоохоронцям.

Про це заявив начальник Департаменту карного розшуку Нацполіції Сергій Тихонов, інформує відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

«Всі, кому відома будь-яка інформація, що може допомогти правоохоронцям у розкритті цього злочину, звертайтеся за телефонами Департаменту карного розшуку Національної поліції України 044 256 10 63, управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області 056 756 57 02. Поліція гарантує конфіденційність та безпеку кожному, хто її надасть», - зазначив Тіхонов.

Зі свого боку перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін заявив, що «ми, в свою чергу, готові надати будь-яку професійну допомогу колегам на місцях».

Читайте також: Вибух авто у Кам’янському кваліфікували як замах на вбивство

Як повідомлялося, 2 серпня у Кам'янському Дніпропетровської області на перетині вулиць Москворецька і Сачко близько 15:00 вибухнув мікроавтобус. У салоні автомобіля перебував директор КП «Трамвай», депутат Кам'янської міської ради від партії «Батьківщина» Віталій Чернявський, відомий своєю волонтерською діяльністю в зоні проведення операції Об'єднаних сил. Він зазнав тяжких травм.

За фактом вибуху поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 (пункт 5 ч. 2 ст. 115) (замах на вбивство способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-