Після вбивства екс-депутата Сумської міськради зникли його дружина і дочка

Після вбивства екс-депутата Сумської міськради зникли його дружина і дочка

Укрінформ
Поліція розшукує безвісти зниклих дружину, дочку і водія убитого 2 серпня колишнього депутата Сумської міської ради Анатолія Жука.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

"Працівниками Сумського відділу поліції розшукуються безвісти зниклі громадяни: Жук Ганна Ігорівна, 1987 року народження, її донька Жук Аліса Анатоліївна, 2008 року народження, та Яценко Олександр Геннадійович, 1990 року народження, жителі міста Сум. Восьмого серпня вдова та донька нещодавно убитого екс-депутата та його водій вирушили автівкою марки Mitsubishi Lancer до родичів, і до цього часу місцеперебування всіх трьох залишається невідомим", - йдеться у повідомленні.

На сайті обласної поліції наведено фото та описи зниклих.

Читайте також: На Сумщині застрелили екс-депутата міської ради

Як повідомлялося, 2 серпня о близько 19 години до Сумського відділу поліції звернувся 58-річний чоловік, який виявив мертвим свого 35-річного сина на його власному подвір’ї. На тілі загиблого виявлено два вогнепальні поранення. На місці події знайдено пістолет. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства голови громадської організації, колишнього депутата Сумської міської ради та екс-директора міського департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-