На Львівщині у безпеку дорожнього руху інвестують 15 мільйонів

На Львівщині у безпеку дорожнього руху інвестують 15 мільйонів

Укрінформ
На Львівщині інвестують 15 мільйонів гривень у безпеку дорожнього руху. За ці кошти освітлять пішохідні переходи та встановлять понад 70 камер відеонагляду.

Про це на брифінгу сказав в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Починаючи з 2015 року, ми фінансуємо окремий напрямок нашої дорожньої програми — безпеку руху. З 2016 року у цю справу з обласного бюджету було вкладено 20 мільйонів гривень. Тепер до цієї суми додасться ще 15 мільйонів”, - сказав Кокотайло.

За його словами, до фінансування цього проекту долучаються органи місцевої влади. Зокрема, вони виділять майже 1 млн гривень на облаштування пішохідних переходів і встановлення світлофорних об’єктів.

Читайте також: Цьогоріч поліція вже впіймала понад 56 тисяч п'яних водіїв

Новим напрямком у 2018 році стане капітальний ремонт залізничних переїздів. Одним із перших відремонтують переїзд у райцентрі Городок.

Зараз в області вже понад 200 пішохідних переходів обладнано потужним освітленням. А  до кінця цього року буде встановлено 50 сучасних радарів, які зможуть в автоматичному режимі фіксувати швидкість проїжджаючого транспорту, номерні знаки та порушення правил дорожнього руху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-