На Уманщині запрацювала дорожня патрульна поліція

На Уманщині запрацювала дорожня патрульна поліція

Укрінформ
В Уманському районі Черкащини розпочала роботу дорожня патрульна поліція. Відсьогодні кожної зміни на патрулювання відтинку дороги державного значення Київ-Одеса М-05 заступатимуть по три екіпажі.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Черкаської області.

"Головним завданням новоствореного підрозділу є забезпечення безпеки на дорозі міжнародного значення, що пролягає через місто Умань, а також безпосередньо на дорожній станції", — зауважив заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич.

Інформують, що в дорожній патрульній поліції Черкаській області нестимуть службу 30 інспекторів, які щозміни заступатимуть на патрулювання автодороги М-05 по 3 екіпажі.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький зазначив, що дорожня патрульна поліція — підрозділ, який реагуватиме на всі види правопорушень.

"Поліцейські, які працюватимуть тут, уже пройшли підготовку й набули практичного досвіду під час патрулювання в Черкасах та Черкаській області. Цей підрозділ стане потужною правоохоронною силою, яка забезпечуватиме правопорядок і охорону права та свобод громадян на території свого патрулювання", — підсумував він.

Читайте також: Цьогоріч поліція вже впіймала понад 56 тисяч п'яних водіїв

Як підкреслили в поліції, дорожня станція на 210 км траси М-05 має стратегічне значення, оскільки з’єднує трасу від Умані до Білої Церкви.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-