Розслідування вбивства “Сармата”: у Запоріжжі зібрали нараду силовиків

Розслідування вбивства “Сармата”: у Запоріжжі зібрали нараду силовиків

Укрінформ
На Запоріжжі силовики проводять оперативну нараду щодо розслідування вбивства у Бердянську ветерана АТО Віталія Олешка (Сармата).

Нарада відбувається у рамках робочої поїздки першого заступника голови Нацполіції – начальника кримінальної поліції В’ячеслава Аброськіна на Запоріжжя, інформує прес-служба поліції Запорізької області.

“Правоохоронці обговорюють загальнокримінальну обстановку в області. Зокрема, заслуховується стан розслідування кримінального провадження та розглядаються слідчо-розшукові заходи, які проводяться під час розкриття та розслідування вбивства мешканця Бердянська (Олешка — ред.)”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Четвертого підозрюваного у вбивстві "Сармата" відправили під варту

Зазначається, що участь у нараді також беруть очільник поліції Запорізької області Сергій Коміссаров, керівники Департаменту карного розшуку Нацполіції, Бердянського відділу поліції, Бердянської міської прокуратури, інші керівники оперативних служб та слідчого підрозділу.

Як повідомлялося, Віталія Олешка (Сармата) вбили 31 липня у Бердянську двома пострілами з обріза - у потилицю і спину. Того ж дня на блокпосту під Василівкою була затримана машина з чотирма підозрюваними. Один із них - екс-боєць роти "Торнадо".

Приблизно в той же час у Бердянську був затриманий іще один підозрюваний, повідомили у поліції.

Пізніше суд арештував чотирьох підозрюваних у вбивства Сармата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-