На Рівненщині п'яний депутат на смерть збив велосипедиста

На Рівненщині п'яний депутат на смерть збив велосипедиста

Фото
Укрінформ
На Рівненщині поблизу села Олександрія автомобіль Audi Q7 на смерть збив 58-річного велосипедиста. За кермом легковика перебував у нетверезому стані депутат Сарненської районної ради.

Про це з посиланням на поліцію Рівненщини повідомляє телеканал Рівненської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України UA: Рівне.

"За кермом Audi Q7, під колесами якої минулого вечора поблизу Олександрії загинув 58-річний велосипедист, був депутат Сарненської райради 36-річний Петро Зембицький. Цю інформацію журналістам UA: Рівне підтвердив заступник начальника Головного управління поліції в Рівненській області Олександр Панасюк. Також у поліції підтвердили, що водій автомобіля AUDI на іноземній реєстрації перебував у стані алкогольного сп‘яніння. Показники драгера – 1,27 проміле", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ДТП трапилася учора близько 21:30 на 141 кілометрі автодороги Рівне-Городище-Старокостянтинів. Автомобіль AUDI Q7 стояв у полі за триста метрів від місця ДТП. Через наслідки ДТП патрульним довелося тимчасово призупинити рух транспорту трасою. Водіям доводилося об‘їжджати через село Олександрія.

Читайте також: У Миколаєві 13-річний підліток за кермом Opel збив шестирічного хлопчика

Також телеканал інформує, що за фактом ДТП слідчі порушили кримінальне провадження. Водія не затримували. Заступник начальника ГУНП в області Панасюк повідомив, що призначені експертизи, які проведуть першочергово. За їхніми результатами прийматимуть рішення, чи оголошувати депутату підозру. Зробити це можна буде за погодженням з прокурором області через депутатський статус водія.

Фото: UA: Рівне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-