Луганське енергооб’єднання заперечує участь у провокації під час пікетування міськради

Луганське енергооб’єднання заперечує участь у провокації під час пікетування міськради

Укрінформ
Під час уже традиційного пікетування луганськими енергетиками своїх боржників - водоканалу, яке проходило в Рубіжному, до акції втрутилися невідомі провокатори.

На них поскаржилась прес-служба ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання».

«Не обійшлось і без інциденту. Декілька молодих хлопців зі своїми плакатами стали поряд з енергетиками, а коли з міськради (у Рубіжному - ред.) вийшли до працівників ЛЕО, ті хлопці намагалися жбурнути в чиновників чимось, схожим на зеленку. Зазначимо, що енергетики не мають жодного відношення до даної акції», - йдеться в повідомленні на сторінці ТОВ «ЛЕО» в Facebook.

Як зазначається, це сталось, коли з Рубіжанської міської ради до енергетиків вийшов заступник міського голови Олексій Башкир. Він пообіцяв, що найближчим часом міська влада виділить 1,1 млн грн на погашення боргів ВУВКГ та КП «БТІ» перед енергетиками, а залишок боргу БТІ буде погашатися до кінця року.

Читайте також: У прифронтовому Рубіжному знеструмили 11 трансформаторних підстанцій

В Луганському енергетичному об’єднанні стверджують, що борги споживачів на підконтрольній українській владі території області складають близько 700 млн грн та постійно зростають. Найбільші борги у комунальників – близько 550 млн грн.

Між тим в обласній держадміністрації запевняють, що підприємства краю не лише здійснюють поточні платежі, а й почали випереджаючими темпами повертати старі борги. Про спроби залагодити ситуацію на рівні Мінпаливенерго або інших столичних інстанцій нічого невідомо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-