Найближчим часом на Донбасі відкриються три центри ДРАЦС

Найближчим часом на Донбасі відкриються три центри ДРАЦС "Open Space"

Укрінформ
Найближчим часом в трьох містах Донбасу відкриються центри державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) "Open Space", які надаватимуть місцевому населенню послуги за європейськими стандартами.

Про це поінформувала журналістів у понеділок в Херсоні, після церемонії відкриття херсонського центру "Open Space", десятого в Україні, начальник управління державної реєстрації актів цивільного стану Департаменту державної реєстрації та нотаріату Міністерства юстиції Ірина Дубиківська, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дуже цікавим був у нас захід минулого тижня, коли ми відкрили (центр "Open Space" - ред.) вже не на рівні області, а на рівні районного відділу - це був Новоград-Волинський Житомирської області. Ми рухаємося далі. Найближчим часом у нас буде Маріуполь, Сєверодонецьк, Краматорськ. Тобто, це Донеччина та Луганщина", - розповіла Дубиківська.

Читайте також: У Херсоні відкрили центр реєстрації актів цивільного стану “Open Space”

Що ж до обласних центрів, де невдовзі буде відкритий центр реєстрації актів цивільного стану "Open Space", то ним стане, як зазначила Дубиківська, місто Дніпро.

За її словами, до кінця 2018 року центри реєстрації актів цивільного стану "Open Space" будуть відкриті у 25 регіонах України.

"До кінця року ви зможете побачити, що ми повністю оновили (в Україні - ред.) свою систему державної реєстрації", - підкреслила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-