Прикордонна з Кримом Херсонщина отримає додаткову допомогу від уряду

Прикордонна з Кримом Херсонщина отримає додаткову допомогу від уряду

Укрінформ
Херсонська область, що межує з окупованим Росією Кримом, отримає від уряду додаткову допомогу для свого розвитку, щоб забезпечити в регіоні необхідні умови для реалізації потреб як жителів області, так і жителів сусідньої Автономної Республіки Крим.

Про це заявив у понеділок на прес-конференції в в Херсоні міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш, який перебуває в регіоні з робочою поїздкою, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Херсонська область стикається з проблемами своїми і ще встигає допомагати кримчанам. Тому, з нашої точки зору, Херсонська область потребуватиме додаткових імпульсів для розвитку. І ми з іншими міністерствами будемо все робити для того, щоб Херсонщина могла більш ефективно, за рахунок допомоги від центральних органів виконавчої влади, долати ті проблеми, які є. І головне - розвиватися і демонструвати, як незалежна Україна вміє долати труднощі і досягати найкращих результатів", - сказав Черниш.

Читайте також: З початку року майже на чверть зросли доходи місцевих бюджетів

За його словами, під час цієї поїздки важливо було подивитися, наскільки Херсонщина підготовлена до вирішення важливих для жителів Криму питань, і які вона наразі має для цього можливості. "І я вам скажу, що я, наприклад, задоволений тими можливостями, які створені для кримчан в закладах Херсонської області, задоволений ставленням керівництва Херсонської облдержадміністрації, всіх працівників адміністрації, і що головне - населення (області - ред.)", - наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-