На Буковині зіткнулись три автомобілі: одна людина загинула і 7 постраждали

На Буковині зіткнулись три автомобілі: одна людина загинула і 7 постраждали

Фото
Укрінформ
У Чернівецькій області в результаті зіткнення трьох автомобілів постраждали вісім людей. Один з потерпілих помер у лікарні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

За інформацією поліції, 5-го серпня близько 16.00 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про зіткнення автомобілів поблизу села Недобоївці Хотинського району.

Виїхавши на місце ДТП, працівники поліції з’ясували: рухаючись зі сторони Чернівців, легковий автомобіль «Opel» з невідомих поки що причин виїхав на зустрічну смугу. Зачепивши там мікроавтобус «Ford Transit», легковик потім лоб у лоб зіткнувся з мінівеном «Volkswagen Caddy».

На момент зіткненні в автомобілі «Opel» перебувало п’ятеро осіб, а у «Volkswagen Caddy» – троє. З травмами різних ступенів тяжкості усі восьмеро потерпілих були доставлені до лікарні. Серед них і 6-річна дівчинка. Від отриманих внаслідок ДТП травм у реанімації помер 60-річний водій автомобіля «Opel».

Читайте також: У Дніпрі водій Lexus збив на смерть двох пішоходів

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

На місці аварії поліція проводить першочергові слідчі дії, встановлюючи всі обставини та причини автопригоди.

Фото: Поліції Чернівецької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-