Військового, який збив на смерть подружжя, звільнили із ЗСУ

Військового, який збив на смерть подружжя, звільнили із ЗСУ

Укрінформ
Військового комісара, який у стані алкогольного сп'яніння кермував власним легковим автомобілем і спричинив у смт. Чаплинка Херсонської області загибель молодого подружжя, звільнено з лав Збройних сил України та позбавлено військового звання.

Про це інформує у суботу на своїй сторінці у Facebook Генеральний штаб ЗСУ.

"3 серпня 2018 року близько 21.00 в смт. Чаплинка Херсонської області військовий комісар Чаплинського районного військового комісаріату майор Олександр Андрєєв скоїв дорожньо-транспортну пригоду, не впоравшись з керуванням транспортним засобом. За попередніми результатами перевірки правоохоронних органів, ДТП сталася з вини військового комісара, який знаходився у стані алкогольного сп'яніння. В результаті ДТП дві цивільні особи загинули на місці. Згідно з  рішенням командувача Сухопутних військ Збройних сил України військового комісара Чаплинського районного військового комісаріату звільнено з лав Збройних сил України та позбавлено військового звання відповідно до чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у Генеральному штабі ЗСУ, у той час як військовослужбовці захищають український народ на Донбасі, знаходяться ті, хто ганьбить армію та несе небезпеку своєму ж народу на мирній землі. 

Читайте також: П'яний військовий комісар на смерть збив молоде подружжя

"Сівши за кермо в нетверезому стані даний офіцер в своїй особі зганьбив Збройні сили України і втратив свою честь не лише як офіцера, але і як людини", наголосили у Генштабі.

За фактом смертельного наїзду чоловіка у стані алкогольного сп'яніння на молоде подружжя на Херсонщині поліція порушила кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Поліцейські з'ясовують усі обставини ДТП. Призначено ряд експертиз. Ведеться слідство.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині п'яний військовий комісар, перебуваючи за кермом власного легкового автомобіля ВАЗ-2106, на смерть збив молоде подружжя, залишивши сиротами двох неповнолітніх дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-